dinsdag 11 maart 2014

Lien Van de Kelder uit de kleren in 'Zone Stad'!

Lien Van de Kelder uit de kleren in 'Zone Stad'!
 
Het was al eerder bekend dat 'Thuis'-actrice Lien Van de Kelder zou gaan acteren in de vtm-politieserie 'Zone Stad'.
Maar stilaan raken nu ook details over haar rol bekend. Van de kelder, die ook op VIJFtv het relatieprogramma 'Outback Luke' presenteerde, zal in de nieuwe reeks uit de kleren gaan.
Lezers van het weekblad HUMO droomden er al langer van. En dé wens van veel mannen lijkt nu dus uit te komen. Lien Van de Kelder zal in de nieuwe reeks van 'Zone Stad' op vtm naakt gaan.
Over de invulling van de naaktscène is verder nog niets bekend.
Het wordt waarschijnlijk wachten tot wanneer 'Zone Stad' op het scherm komt voor meer details over hoe bloot Lien Van de Kelder gaat.
Vtm probeert al langer om de kijkcijfers van de politieserie op te krikken. 'Zone Stad' werd destijds aangekondigd als een alternatief voor het uiterst succesvolle 'Flikken' van de VRT.
De serie kon steeds een respectabel kijkcijfer voorleggen, maar potten brak de reeks nog nooit. Met het aantrekken van Lien Van de Kelder hoopt vtm hier verandering in te kunnen brengen.

zaterdag 1 maart 2014

Lien Van de Kelder in 'De mosterd van Abraham' met Gene Bervoets

Levensgenieter Gene Bervoets gaat vanaf maandag 10 maart, samen met een bekende Vlaming, voor VIJFtv op zoek naar de oorspong van zijn of haar favoriete gerecht. 1 van de gasten is Lien Van De Kelder. En dat levert heel wat zinnenprikkelende ingrediënten voor het gloednieuwe VIJFtv-programma De Mosterd van Abraham.

De opnames voor 'De mosterd van Abraham' met Lien Van De Kelder vonden plaats inhet Spaanse Sevilla. Een boeiende reiservaring vol verrassende ontmoetingen en warme gesprekken over de fijne dingen in het leven.

Gekruid met een ontdekkingstocht vol prachtige plekjes en heerlijke kook- en proefmomenten. Als finishing touch zorgt de ontwapenende joie de vivre van Gene Bervoets en de bezieling van een Lien Van De Kelder voor een zoektocht naar de roots van een wereldgerecht.

Tijdens dit vlotte on the road verhaal doen Gene en Lien Van De Kelder hun geneugten uit de doeken en krijgen we een culinaire reis door een wereld van kleuren, geuren en smaken voorgeschoteld. Gene op zijn best, in de wondere wereld van de reizende levensgenieter.

Aflevering 7: Lien Van de Kelder in Sevilla op zoek naar de roots van de tapas.