zaterdag 15 november 2014

Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen in Beste Vrienden: De aankomst


Zoals bekend is Lien van de Kelder heel goed bevriend met collega-actrice Viv Van Dingenen uit Thuis, en samen deden ze als goede vriendinnen dan ook mee aan het programma Beste Vrienden.

De aflevering van Beste Vrienden met Lien van de Kelder vond plaats aan de Côte d'Azur, in de buurt van Nice, Frankrijk.

Met de vrienden duo's Lien Van de Kelder/Viv van Dingenen en Patrick Riguelle/Roland Van Campenhout.

Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen leerden elkaar kennen op de set van de populaire serie "Thuis". In het echte leven werden ze beste vrienden. Maar hoe gaan de vrienden om met onverwachte situaties?

Overwint Viv Van Dingenen haar afkeer van vast voedsel? Hoe ziet Lien Van de Kelder eruit als sexy Brigitte Bardot met haar grote borsten?

Patrick en Roland zijn bevriende muzikanten. Maar kan Viv Van Dingenen zelf een parfum brouwen? En kan Patrick Riguelle een koor Fransen samenstellen om samen met hem een liedje te zingen?





























To be continued!!!

maandag 3 november 2014

Lien Van de Kelder Outback Australia


Lien Van de Kelder trok naar de Australische 'outback' in de hoefsporen van Nicole Kidman.

Sexy Lien Van de Kelder bezocht er de locaties uit de film 'Australia', en ze mocht ook meedoen aan een heuse cattle-drive.

Daarenboven kreeg Lien Van de Kelder ook een interview met regisseur Baz Lurhman én met aboriginal-acteur Brandon Walters.