donderdag 13 juni 2013

Lien Van de Kelder van start met zevende en haar laatste seizoen van 'Zone Stad' op vtm


Lien Van de Kelder van start met zevende en haar laatste seizoen van 'Zone Stad' op vtm

'Ik neem ontslag'. Met deze schokkende mededeling sloot Tom Segers (gespeeld door Guy Van Sande) het zesde seizoen van 'Zone Stad' af. Gemiddeld 810.462 adepten van de politieserie -goed voor een marktaandeel van 38,8% (VVA 18-54)- waren er getuige van hoe de hoofdinspecteur langzaam maar zeker het mysterie rond de moord op zijn vader ontrafelde. Toen Segers ontdekte dat hij degene was die als kleine jongen de trekker overhaalde, leek zijn carrière bij de politie van de zone stad hem niet langer opportuun.

In het zevende seizoen van 'Zone Stad' met Lien Van de Kelder, dat maandag van start ging, is het Tom Segers die de grootste gedaanteverwisseling ondergaat. De hoofdinspecteur had altijd al een rebels kantje, maar in de nieuwe afleveringen maken we kennis met zijn zelfdestructief gedrag.

Cocaïnestalen bevinden zich niet langer alleen in de bewijsenveloppes van Segers maar ook in zijn broekzak voor eigen gebruik, terwijl de fles whisky nooit veraf is. En daar zit Inez Vermeulen (gespeeld door Sandrine André) voor iets tussen.

In de vorige jaargang deed de actrice haar intrede als de advocate van Dimitri Alva en ook dit seizoen vertolkt André een terugkerende gastrol. Tom geraakt meer en meer in de ban van de mooie dame, maar langzaam maar zeker blijkt voor de kijker dat zij een verborgen agenda heeft. Segers echter, heeft geen flauw benul, kan Lien Van de Kelder hem redden.

Naast de hoofdcast -Guy Van Sande,Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries, Peter Van Asbroeck, George Arrendell, Werner De Smedt, An Vanderstighelen- en love interests Inez Vermeulen (Sandrine André) en Maxime Verbist (de vriend van commissaris Dani Wauters die wordt gespeeld door Christophe Haddad), engageerden ook dit seizoen een indrukwekkend arsenaal aan acteurs en actrices zich voor de gastrollen.


Geert Hunaerts, Jurgen Delnaet, Jaak Van Assche, Peter Thyssen, Els Dottermans, Manou Kersting, Stefaan Degand, Sven De Ridder, Marc Van Eeghem, Jeroen Perceval, Daisy Thys, Pepijn Caudron, Tania Kloek, Marianne Devriese, Cathérine Cools, Matteo Simoni, Gène Bervoets, Marie Vinck, Gert Winckelmans, en Rudy Morren zijn maar een greep uit de namen die tekenden voor alweer spannende cases dit seizoen naast Lien Van de Kelder.

Want spannend, zal 'Zone Stad' weer worden. Actie, een goeie dosis bloed, seks, bloot, passie en geweld, zorgen ook in dit zevende seizoen van de politieserie weer voor de nodige dosis adrenaline op maandagavond.

Aflevering 1 - Black Mambas
Fien(Lien Van de Kelder) gaat langs bij Tom en vraagt hem om opnieuw aan de slag te gaan. Er is echter geen haar hoofd op zijn hoofd dat eraan denkt terug zijn activiteiten als hoofdinspecteur op te nemen, vooral niet nu Tom zich herinnert dat hij als kind zijn vader heeft neergeschoten.

De aflevering begint met een heftige naaktscène van een koppel. Wanneer dit koppel in een motel naakt vermoord wordt, gaan Fien(Lien Van de Kelder) en Lucas ter plaatse.

Al snel ontdekken ze dat het mannelijke slachtoffer lid was van de motorbende Scorpions en dat de man vroeger voor de beruchte, ondertussen dode crimineel Alva dealde. ‘s Avonds krijgt Tom een paniekerige telefoon van Inez Vermeulen, de advocate van Alva, die beweert dat ze wordt achtervolgd en dat iemand haar wil vermoorden. Tom schakelt Fien(Lien Van de Kelder) in en samen gaan ze op zoek naar Inez. Maar dat is niet zonder gevaar.

Gastacteurs: Sandrine André (Inez Vermeulen), Guido De Craene (Mark Lathouwers), Sam Louwyck (Gianni Lauro), Ernst Löw (Silvio Batardi), Sven Ronsijn (Stany Boets), e.a

Geen opmerkingen:

Een reactie posten