zaterdag 25 mei 2013

Lien Van de Kelder voor het laatst als Fien Bosvoorde in bloedstollende seizoensfinale van Zone Stad


Lien Van de Kelder voor het laatst als Fien Bosvoorde in bloedstollende seizoensfinale van Zone Stad

Een memorabel moment vanavond, want Lien Van de Kelder is voor het laatst te zien in 'Zone stad', in wat een spannende seizoensfinale belooft te worden. In het achtste seizoen volgt actrice Kim Hertogs Lien Van de Kelder op.

Het ziet er niet goed uit voor inspecteur Fien Bosvoorde, het personage van Lien Van de Kelder (29), in de seizoensfinale van de politiereeks Zone stad. Fien is gevangen genomen door een bende perverten die haar willen offeren tijdens een uitzonderlijke 'supervolle' maan.

Tom Segers, gespeeld door Guy Van Sande, probeert Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) met zijn team op te sporen. Hij heeft de handen vol met zijn grote liefde Inez Alva (Sandrine André) van wie we nog altijd niet weten of ze dubbel spel speelt en de dood van haar vader en broer door de hand van Tom wil wreken.

Eén ding is zeker: Lien Van de Kelder zien we in het achtste seizoen van Zone stad niet meer terug, ze stapte op eigen initiatief uit de reeks. Het zevende seizoen was trouwens het best bekeken tot nu toe.

Vip uit 'De Ronde' wordt SM'er in 'Zone stad'

Dameendjenie en A je moe kakken, moe je kakken: we horen het Dieter De Leus nog altijd graag zeggen in de fictiereeks De Ronde. Vanavond laat acteur Stefaan Degand een heel ander gezicht zien in het tweede deel van de seizoensfinale van Zone Stad.

Hij speelt een gangster die zich in de SM-wereld heeft gestort met Seppe Calpaerts, de man die gezworen heeft dat hij de dood van zijn beste vriend Dimitri door de hand van inspecteur Tom (Guy Van Sande) zal wreken.

Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) proberen twee SM-moorden op te lossen: de eerste op Fiens oud-leraar Latijn, de tweede op de vrouw die ooit het kindermeisje van Fiens vader was.

De moorden blijken geïnspireerd op een boekje van de Markies de Sade. Volgens dat boekje moet een jonge vruchtbare vrouw het derde slachtoffer worden bij volle maan; het is duidelijk dat Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) de bui al voelt hangen.

Seizoensfinale Zone Stad: Supervolle maan. Meteen ook de laatste keer dat Lien Van De Kelder in de rol van inspecteur Fien Bosvoorde kruipt, de actrice zei eerder al niet te zullen meespelen in een achtste seizoen.

Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) is in handen gevallen van Ricco en Seppe en wordt door de misdadigers, die de 2 sm-moorden op hun geweten hebben, vastgehouden in een loods.

Ondertussen komt Tom tot een choquerende ontdekking. Lucas kan Toms bloed drinken, nu die na zijn vrouw ook zijn nieuwe liefde Inez van hem heeft afgesnoept. Hij wil het op een akkoordje gooien met Seppe om samen Tom uit de weg te ruimen. Maar wat Lucas niet weet, is dat het slechts een kwestie van tijd is voor Seppe Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) vermoordt.

Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) wordt in een SM kelder vastgebonden door de smid, een vetzakske.

In een latex pakje moet Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) haar lot afwachten tot het volle maan wordt.

Vorig seizoen kon Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) in een Houdini acht nog ontkomen aan de dood, toen ze naakt vastgebonden in een ondergelopen kelder ternauwernood kon ontsnappen aan de keldermoordenaar, gaat haar dit een tweede keer lukken...

WIST JE DAT…
* … het zevende seizoen van ‘Zone Stad’ gemiddeld 821.508 kijkers (live +6) in spanning hield, goed voor een marktaandeel van 36,6 % (VVA 18-54)?
* … dit seizoen daarmee de best bekeken jaargang is van ‘Zone Stad’, tot nu toe?

* … de seizoensfinale van ‘Zone Stad’ op maandag 21 mei 2012 er eentje is om nooit meer te vergeten?
* … “Gisteren zat gij nog met een wattenstaafje in mijn mond. Wat ik in uw mond ga steken, gaat veel groter zijn”, de onheilspellende laatste woorden waren van de criminele hoefsmid die zijn zinnen gezet heeft op Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder)?

Tijdens de seizoenfinale kom je te weten...
* … dat Stefaan Degand zijn rol van bad guy verder zet als SM-moordenaar Ricco… en hoe.
* … welke nachtmerrie Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) in  een sexy latex pakje te wachten staat.
* … of Tom Segers (Guy Van Sande) en zijn team hun race tegen de tijd winnen om Fien voor supervolle maan uit de handen van de SM-moordenaars te bevrijden.

* … hoe het nu juist zit met Toms grote liefde Inez Alva (Sandrine André): is ze ondertussen écht voor de inspecteur gevallen? Of speelt Inez nog altijd een spel en wil ze de dood van haar vader en broer nog steeds wreken door Tom een kopje kleiner te maken?
* … wat de wrede plannen zijn waar Lucas mee rondloopt.
* … op welk luguber en goed bewaard geheim uit zijn verleden Tom stoot.

Zone Stad voor het laatst met Lien Van de Kelder, vanavond omstreeks 21.45 op vtm.

2 opmerkingen:

  1. we gaan je missen fientje :.....(((

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sexy outfit

    ik hoop dat ze dit mee naar huis mocht nemen

    BeantwoordenVerwijderen