dinsdag 5 juni 2012

Lien van de Kelder: 'Fien Bosvoorde heeft een dubbelganger voor blootscènes in Zone Stad'

Lien van de Kelder: 'Fien Bosvoorde heeft een dubbelganger voor blootscènes in Zone Stad'
De laatste weken was er veel te doen over de vermeende naaktscènes van Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde in de afleveringen van Zone Stad  ‘FASHION’ en ‘Moeders en hoeren’.
 
In deze afleveringen van Zone Stad was van Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde, of anders toch een personage dat verdacht veel leek op Lien, veelvuldig bloot te zien, naakt in het water van de kelder, waarin de keldermoordenaar zijn gruweldaden pleegde.
 
De vraag die heel Vlaanderen bezig hield was, ging het hier om Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde zelf?
 
Slimme nerds hadden via internet al uitgevonden dat de naakte persoon in de kelder die van Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde voorstelde, verdacht veel leek op een vacature van een Casting Studio afgelopen jaar.
 
Van deze actrice, die geen woord zou zeggen in de fictiereeks, werd alleen verwacht dat ze in evakostuum opdraafde. Ze werd naakt in een zwembad aangevallen door een man. 'Aangezien de scène zich onder water afspeelt, heb je bij voorkeur voldoende zwemervaring en geen watervrees', stond ook nog in de oproep.
 
De Vlaamse naaktactrice moest de hoofdrolspeelster uit een Vlaamse dramareeks vervangen. Die weigerde namelijk de blootscène zelf te spelen. Het gerucht ging al snel rond op internet dat de gelegenheidsactrice Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde moest vervangen in de naaktscènes van Zone Stad.
 
Nu heeft Lien Van de Kelder zelf gereageerd op alle geruchten.
 
In Story verteld de populaire Vlaamse actrice Lien van de Kelder: 'Ja, ik heb een dubbelganger voor mijn naaktscènes in Zone Stad'
 
De scène uit 'Zone Stad' waarin het personage van Lien van de Kelder naakt vastgebonden in een kelder ligt, werd dus ingeblikt met een dubbelgangster. Dat vertelt de actrice zelf in Story.
 
'Ik ben niet naakt te zien in Zone Stad', aldus Lien Van de Kelder. Ze legt uit dat het niet ongebruikelijk is dat er dubbelgangers gebruikt worden in oncomfortabele situaties. 'Bij deze naaktscènes waren de opnames  in de winter en we draaiden in een ijskoude, vuile kelder. Het productiehuis heeft zelf voorgesteld om met een vervangster te werken voor de blootscènes. Stel dat ik ziek zou worden of mij zou blesseren tijdens de vechtscènes, zouden de opnames dagenlang stilliggen. Dat financiële risico wilde de productie niet nemen'.
 
Eerder werd al gesuggereerd dat de actrice niet happig zou zijn op naaktscènes omdat die een eigen leven gaan leiden op het internet. Zo werd een scène van Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde uit 'Zone Stad' van 2008 waarin de blote rug en de borsten van de actrice te zien waren, beeld voor beeld geanalyseerd op het net.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten