zaterdag 9 juni 2012

Vlaamse mannen zijn gek op Lien van de Kelder en droomauto!


Opvallende uitslag van een onderzoek onder Vlaamse mannen, Vlaamse mannen verkiezen namelijk hun droomauto boven de ideale Belgische vrouw, behalve dan als deze droomvrouw Veronique de Kock, Lien Van de Kelder of Erika van Tielen is!

Naar aanleiding van de lancering van het nieuwe racespel ‘Gran Tourismo 5’, vroeg Sony Computer Entertainment aan meer dan duizend mannen wat het belangrijkste voor hen was: een droomvrouw of droomwagen.

Ruim 32 procent van de mannen koos zonder aarzelen voor de auto. Behalve dan als de droomvrouw Lien Van de Kelder, Veronique De Kock en Erika Van Tielen is.

Vooral een model van het merk Audi, BMW of Aston Martin zou hun vriendin het onderspit moeten delven. Al blijkt uit de rondvraag dat veel mannen zich stoerder voordeden dan ze werkelijk zijn. In totaal zou slechts 5 procent echt zijn vriendin of vrouw inruilen voor een blitse wagen. Een kwart van de mannen wil wel altijd zelf achter het stuur zitten, maar 70 procent apprecieert het indien hun wederhelft een nieuwe auto helpt uit te kiezen.

Autoseks
Verder bewijst de enquête dat in twee derde van de wagens frequent verhitte discussies ontstaan. Meestal liggen kritiek op de rijstijl en het hinderen van andere weggebruikers aan de basis. Al kunnen die ruzies snel opgelost raken, namelijk door seks te hebben op de achterbank. De helft van de ondervraagden geeft namelijk toe dat ze regelmatig in de auto vrijen.

Snelle jongens
Bijna alle mannen zijn het erover eens dat de wettelijk toegelaten maximumsnelheid te traag is. Op de autostrade zouden ze in plaats van 120 km/u liever 145 km/u rijden. Mochten Lien Van de Kelder, Veronique De Kock en Erika Van Tielen onderweg ergens staan liften, dan zouden bijna alle mannen stoppen om ze op te pikken.

32 procent van de mannen verkiest dus zijn droomwagen boven zijn droomvrouw, althans van de 1.023 Belgische mannen die Sony Computer Entertainment ondervroeg naar aanleiding van de release van de game 'Gran Turismo 5'.

Partner
Iets meer dan de helft van de ondervraagden noemt zichzelf een autoliefhebber. Niet geheel onverwacht zijn jonge mannen vooral met auto's bezig. Een kwart van de ondervraagde mannen laat zijn vrouw of vriendin niet rijden met de eigen wagen, hoewel 70 procent van de bevraagden hun wederhelft wel laten meebeslissen wanneer er een nieuwe auto wordt gekocht.

Ruzies in de auto komen in twee derde van de wagens voor, en vaak gaan die over commentaar op de rijstijl en over het hinderen van andere weggebruikers.

Daarnaast beweert de helft van de ondervraagden weleens seks te hebben in de wagen. De Vlaamse mannen zouden het verder wel zien zitten om eens een ritje te maken met Lien Van De Kelder, al zullen ze ook Veronique De Kock en Erika Van Tielen niet snel aan de kant van de weg laten staan. Of een snelle douche.

Meer dan drie op de tien Belgische mannen verkiest zijn droomauto boven zijn droomvrouw, al zou slechts 5% zijn huidige partner ook effectief inruilen voor hun favoriete vierwieler.

Dat zijn althans de resultaten van het onderzoek dat Sony Computer Entertainment uitvoerde naar aanleiding van de release van Gran Turismo 5. Natuurlijk kleurt die link met de fameuze racegame het testresultaat. Van de 1.023 Belgische mannen die aan de tand gevoeld werden, noemt meer dan de helft zich immers een echte autoliefhebber.

Het onderzoek bracht nog een aantal leuke weetjes aan het licht. Zo wil een kwart van de ondervraagde mannen niet dat hun lief of vrouw met hun wagen rijdt, geeft de helft toe dat ze al een seks hebben gehad in de auto en maakt twee derde ruzie achter het stuur, waarbij vooral de rijstijl en het hinderen van medeweggebruikers commentaar opleveren.

Laat de ondervraagde mannen een wettelijke snelheidslimiet uitkiezen en ze ruilen de huidige 120 km/u voor een maximum van 145 km/u, vraag ze welke liftende dame ze het liefst meepakken en Lien Van de Kelder, Véronique De Kock en Erika Van Thielen scoren het best.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten