donderdag 7 juni 2012

Kim Hertogs vervangt Lien Van De Kelder als nieuwe politiepartner van Guy Van Sande in 'Zone Stad'


Kim Hertogs vervangt Lien Van De Kelder als nieuwe politiepartner van Guy Van Sande in nieuw seizoen 'Zone Stad'.
In het voorjaar van 2012 starten de opnames van het 8ste seizoen van 'Zone Stad', de populaire politieserie die zich in Antwerpen situeert maar die door de eigenzinnige beeldtaal en gedurfde verhaallijnen een internationale look & feel heeft, helaas zonder Lien Van De Kelder. In deze nieuwe jaargang vormt hoofdinspecteur Tom Segers (een rol van Guy Van Sande) namelijk een team met nieuwkomer Esther Mathijs(Kim Hertogs). Zij heeft eveneens de graad van hoofdinspecteur en komt uit Brussel, waar ze bij de zedencel en bij Interne Zaken heeft gewerkt.

Esther Mathijs(Kim Hertogs) heeft zelf om haar overplaatsing naar Antwerpen gevraagd. Ze is heel gemotiveerd om haar steentje bij te dragen om van 'Zone Stad' een voorbeeldpolitiezone te maken als compensatie voor de misstappen uit haar verleden. Want die zijn er!

Kim Hertogs zal in het achtste seizoen van 'Zone Stad' gestalte geven aan Esther Mathijs, de opvolgster van Lien Van De Kelder. De actrice is bij de vtm-kijkers bekend van haar rol als de prettig gestoorde receptioniste Jana in de telenovelle 'Louislouise', als de assistent-wetsdokter in de zesde jaargang van 'Aspe'en agente Yanina in het tweede seizoen van Code 37. De filmliefhebbers hebben Kim reeds aan het werk gezien in 'Zot van A'.

Kwestie van al even te proeven van het leven van een hoofdinspecteur bij 'Zone Stad' en om haar politiepartner beter te leren kennen, trokken Kim Hertogs en Guy Van Sande samen met 'Voor de Show' naar de schietclub in Beveren-Leie.
Esther Mathijs, de opvolgster van Lien Van De Kelder, zal dus worden vertolkt door Kim Hertogs, een jonge actrice uit het Turnhoutse. Zij heeft er al een initiatie schieten opzitten met haar toekomstige tv-partner Guy Van Sande. "Dat schieten zie ik nog niet echt zitten. Nochtans is mijn broer agent. Maar ik heb er best wel wat schrik voor", lacht ze. De actrice heeft al de nodige tv-ervaring, maar steeds in kleine rollen.

2 opmerkingen:

 1. IK vind lien van de kelder beter dan Esther Mathijs , waarom moet lien van de kelder weg?
  Ze vormde een ideal politie duo met
  Guy Van Sande.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's waar. Fien en Tom waren een geniaal koppel. Ik wens ze wel veel succes!

   Verwijderen