vrijdag 1 juni 2012

Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde in nieuwe aflevering van 'Zone Stad', Het huwelijk van Els en Mike


Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde in nieuwe aflevering van 'Zone Stad', Het huwelijk van Els en Mike

Tom Segers (Guy Van Sande) die aan de coke zit, Jimmy N'Tongo (George Arrendell) die aan de rol gaat met zijn nieuwe vriendin Barbara (Daisy Thys), commissaris Lucas (Werner De Smedt) die het bed induikt met advocate en bedriegster op alle gebied Inez Vermeulen (Sandrine André)...

Gemiddeld 743.043 fans van Lien Van de Kelder -goed voor een marktaandeel van 32,8% (VVA 18-54)- waren in de 7de aflevering van 'Zone Stad' getuige van de pittige plots van de politiereeks.

Naast de spannende privélijnen van de Antwerpse inspecteurs, staat er op maandag 16 april ook een flitsende in het oog springende case op het menu.

In de achtste aflevering van 'Zone Stad' openen Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) immers de jacht op enkele street jumpers (o.a. Cathérine Cools, Matteo Simoni en Anemone Valcke) die een dodelijk ongeluk op hun geweten hebben door toedoen van hun halsbrekende fratsen.

De inspecteurs Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) dachten alle hoeken van ’t Stad al gezien te hebben, maar op maandag 16 april 2012 zien ze Antwerpen zelfs in vogelvlucht.

Niet alleen Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) zien het duizelen, maar ook hun collega Mike (Peter Van Asbroeck), wanneer hij op zijn trouwdag ineens oog in oog staat met zijn ex-vriendin Tanja.

Aflevering 8: Parkour
Jimmy is getuige van een ongeluk, wanneer twee street jumpers verwarring op de baan scheppen en daardoor een auto-ongeluk veroorzaken waarbij een alleenstaande mama het leven laat. Dani neemt een beslissing over haar relatie met Maxime.

Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) zoeken Stef Vertongen (gespeeld door Pepijn Caudron), Schepen van Sport, op om van hem namen te krijgen van de plaatselijke street jumpers.

Net wanneer hij op het punt staat hen te geven wat ze willen, wordt hij gechanteerd. Vandaag is het de grote dag voor Mike en Els, maar op hun huwelijk krijgen ze onverwacht bezoek…

'Zone Stad' met Lien Van de Kelder, iedere maandag om 21.55 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten