woensdag 29 augustus 2012

Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) in aflevering 6 van Politie Flikken Antwerpen: Koud geserveerd


Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) in aflevering 6 van Politie Flikken Antwerpen: Koud geserveerd

Flikken Antwerpen is een Vlaamse politieserie met in de hoofdrol Lien Van de Kelder die zich afspeelt in hartje Antwerpen. In elke aflevering staan de beroepsactiviteiten van de politie-inspecteurs, hun privé-leven en hun relatie met de andere personages centraal.

Lien Van de Kelder speelt Fien Bosvoorde in Flikken Antwerpen.

Vastberadener dan ooit de criminelen achter slot en grendel te krijgen, gaat Lien Van de Kelder er weer hard tegenaan als inspecteur Fien Bosvoorde.

Hoe slecht Tom ook bezig is, Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) toont zich de perfecte partner door hem buiten schot te houden wanneer nodig; letterlijk en figuurlijk. Maar dat betekent niet dat ze over zich heen laat lopen.

De sexy inspecteur Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) weet wat ze wil, en heel goed wat ze niét wil. De ietwat onzekere, verlegen inspecteur van weleer, heeft zich ontpopt tot een vrouw met ballen.

Een onherkenbare pizzaboy levert geen pizza's maar slaat op verschillende plaatsen genadeloos toe. De zoektocht is ingewikkelder dan verwacht. Jeanine, Toms moeder, heeft een nieuwe aanbidder, Marcel.

Flikken Antwerpen (eerder bekend onder de naam Zone Stad) is een Vlaamse politieserie die zich afspeelt in hartje Antwerpen.

In elke aflevering  staan de  beroepsactiviteiten van de politie-inspecteurs Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) en Tom Segers(Guy Van Sande) , hun privé-leven en hun relatie met de andere  personages centraal.

Actie, spanning en emotie lopen dan ook als een rode draad door de  serie. De politierechercheurs pakken de misdaad aan van het centrum van Antwerpen tot de haven.

Elke nieuwe zaak confronteert hen met een ander milieu en met andere drijfveren.

Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) en Tom Segers(Guy Van Sande) krijgen met het volledige spectrum van de criminaliteit te maken, van zakkenrollerij, tasjesdiefstal, familiedrama’s, burenruzies over verkrachting, afpersing, moord, ... en de georganiseerde Oost-Europese maffia. 

Alle verhalen die aan bod komen, leunen dicht aan tegen de werkelijkheid. Voor de  makers is het een bewuste keuze geweest om fictie met feiten te vermengen.

De inspecteurs Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) en Tom Segers(Guy Van Sande) zullen dan ook eerder bemiddelen in plaats van te verbaliseren wanneer ze geconfronteerd worden met een burenruzie of met partnergeweld.

Aflevering gemist? Flikken Antwerpen is na de uitzending 7 dagen terug te zien op Uitzending Gemist.

Cast Flikken Antwerpen(Zone Stad)

Guy Van Sande - Tom Segers
Lien Van de Kelder - Fien Bosvoorde
Katrien Vandendries - Dani Wauters
George Arrendell - Jimmy N'Tongo
Peter Van Asbroeck - Mike Van Peel
Werner De Smedt - Lucas Neefs

Tine Van den Brande - Kathy Vanparys
An Vanderstighelen - Els Buyens
Warre Borgmans - Frederik Speltinckx

Afl. 6 Flikken Antwerpen, Koud geserveerd. 18 mei 20.30 uur Ned. 1

Een onherkenbare pizzakoerier levert geen pizza's maar slaat op verschillende plaatsen genadeloos toe.

Het politieteam met Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) en Tom Segers(Guy Van Sande) gaat op zoek naar deze wraakzuchtige pizzakoerier. De zoektocht blijkt ingewikkelder dan verwacht.

Jeanine, de moeder van Tom, heeft een nieuwe aanbidder, Marcel. Tom vertrouwt Marcel niet.

Lucas komt weer naar huis maar Kathy durft Lucas niet aan te spreken over een echtscheiding en haar relatie met Tom. Ondertussen wordt Dani gek van jaloezie.

Flikken Antwerpen met Lien Van de Kelder
Vrijdag 18 mei 20:30 - 21:30, TROS Ned.1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten