donderdag 6 september 2012

Lien Van de Kelder uit de kleren in sauna in 'ZoneStad'


Primeur: Lien Van De Kelder in de sauna in Zone Stad!

Lien Van de Kelder was de laatste nieuwkomer in de succesvolle VTM-politieserie "Zone Stad". Zij speelt in het vierde seizoen de rol van Fien, de nieuwe inspecteur naast Tom (Guy Van Sande).

De andere nieuwe gezichten in "Zone Stad" zijn Peter Van Asbroeck, Tine Van den Brande en Werner De Smedt. Peter Van Asbroeck zullen we leren kennen als agent Mike. Mike vormt een vast duo met Jimmy (George Arrendell). Tine Van den Brande en Werner De Smedt zijn een koppel. Zij is wetsdokter Kathy en hij forensisch expert Lucas.

Lien Van De Kelder zal in Zone Stad voor het eerst volledig naakt te zien in een Belgische TV serie!

Tevens zal actrice Lien Van De Kelder een erotische scene spelen in een hete sauna.
De opnames van het vierde seizoen van "Zone Stad" gaan half februari van start.

Lien Van de Kelder maakte haar grote entree in ‘Zone Stad’ als inspecteur Fien Bosvoorde. Ze is de nieuwe sidekick van hoofdinspecteur Tom Segers, al is die daar aanvankelijk niet van gediend.

“Fien Bosvoorde is een zeer intelligent meisje,” omschrijft Lien Van de Kelder haar personage. “Met grootste onderscheiding afgestudeerd als criminoloog en meteen benoemd tot inspecteur. Dat steekt natuurlijk de ogen uit, onder meer van Tom (Guy Van Sande) Dat haar vader een lange arm heeft, zit er ook voor iets tussen. Ze moet zich dus volop bewijzen.”

Bedscène
Als Sofie uit ‘Thuis’ kennen we Lien Van de Kelder vooral als het brave buurmeisje waarmee het wel eens fout durft lopen. In ‘Zone Stad’ kan ze zich van een stoerdere kant tonen.

“Het moet gezegd, eenmaal je zo’n schouderholster om hebt dan voel je je iets steviger op je benen. Alsof je de autoriteit over je heen voelt komen. We hebben op de set echte politieagenten als adviseurs. En als die zeggen dat het er net echt uit ziet, dan geeft dat wel een kick.”

Nog voor ze te zien was, is er al heel wat inkt gevloeid over een bedscène tussen Van de Kelder en een mannelijke tegenspeler waarin beide naakt in bed liggen.
“Het is een beetje jammer dat er zo veel aandacht naar gaat ten koste van de rest. Die éne enkele bedscène valt trouwens in het niets bij de rest van de prachtige scènes die zijn opgenomen", aldus Lien Van de Kelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten