donderdag 20 december 2012

Lien Van De Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde in 'Zone Stad': Eeuwige (t)rouw met gastrol van Marie Vinck


Lien Van De Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde in 'Zone Stad': Eeuwige (t)rouw met gastrol van Marie Vinck

'Dag papa'. Twee woorden die bij inspecteur Mike Van Peel (gespeeld door Peter Van Asbroeck) door merg en been gingen.

Gemiddeld 881.950 kijkers -goed voor een marktaandeel van 37,6% (live +3, VVA 18-54)- zagen hoe Mike van zijn ex-vriendin Tanja te horen kreeg dat hij de vader is van haar 4-jarige dochter Daisy in Zone Stad met Lien Van De Kelder. Hij kreeg het schokkend nieuws meteen nadat hij in het huwelijksbootje stapte met Els (An Vanderstighelen).

Op maandag 23 april 2012 luiden de bruiloftsklokken opnieuw in 'Zone Stad'. Marie Vinck en Gert Winckelmans tekenen voor de rol van het verliefde en verloofde stel Stephanie en Roel.

Marie Vinck en Gert Winckelmans wonen in een loft boven Arco nv, een bedrijf in de haven van Antwerpen, waar nachtwaker Karel Verhoeven brutaal is doodgeschoten.

Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) hopen dat de tortelduifjes iets gezien of gehoord hebben, maar dat blijkt spijtig genoeg niet het geval te zijn.

Wanneer ook de dochter van nachtwaker Karel Verhoeven vermoord wordt, komen Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) op het spoor van Herman Arco (vertolkt door Karel Deruwe), de vader van Stephanie.

Bovenop deze ingewikkelde zaak en zijn woelig privéleven, krijgt Tom ook nog eens Interne Zaken op zijn dak.

Zij hebben van zijn (liefdes)rivaal Lucas (Werner De Smedt) vernomen dat de inspecteur het dossier over de moord op zijn vader heeft gestolen en dat hij bovendien het moordwapen off the record liet onderzoeken.

Als de koppige inspecteur weigert mee te werken, hangt hem een schorsing boven het hoofd...

Aflevering 9: bruiloftsklokken voor Marie Vinck

Nachtwaker Karel Verhoeven wordt in de haven doodgeschoten tijdens zijn ronde. Herman Arco, de werkgever van het slachtoffer, vertelt Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) dat zijn dochter Stephanie(Marie Vinck) en haar verloofde Roel in een loft wonen op het terrein.

De inspecteurs trekken naar het verliefde stel om te checken of zij iets gehoord of gezien hebben, maar dat is spijtig genoeg niet het geval.

Ook op de bewakingsbeelden van het terrein is niets te zien, maar enkele blinde hoeken werden niet gecoverd.

Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) besluiten daarop om zelf ’s nachts op onderzoek te trekken.

Interne Zaken legt Tom op de rooster over het privé-onderzoek dat hij heeft ingesteld naar de moord op zijn vader.

'Zone Stad' met Lien Van De Kelder, iedere maandag om 21.50 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten