maandag 4 augustus 2014

Lien Van de Kelder uit de kleren in 'Zone Stad'


Het was al eerder bekend dat 'Thuis'-actrice Lien Van de Kelder zou gaan acteren in de vtm-politieserie 'Zone Stad'. Maar stilaan raken nu ook details over haar rol bekend.

Lien van de Kelder, die ook op VIJFtv het relatieprogramma 'Outback Luke' presenteerde, zal in de nieuwe reeks uit de kleren gaan.

Lezers van het weekblad HUMO droomden er al langer van. En dé wens van veel mannen lijkt nu dus uit te komen. Lien Van de Kelder zal in de nieuwe reeks van 'Zone Stad' op vtm uit de kleren gaan.

Over de invulling van de naakt scène is verder nog niets bekend. Het wordt waarschijnlijk wachten tot wanneer 'Zone Stad' op het scherm komt voor meer details.

Vtm probeert al langer om de kijkcijfers van de politieserie op te krikken. 'Zone Stad' werd destijds aangekondigd als een alternatief voor het uiterst succesvolle 'Flikken' van de VRT.

De serie kon steeds een respectabel kijkcijfer voorleggen, maar potten brak de reeks nog nooit. Met het aantrekken van blote Lien Van de Kelder hoopt vtm hier verandering in te kunnen brengen.
1 opmerking: