zaterdag 21 juni 2014

Lien Van de Kelder @ Sensuele 'Dans mondial' met Evy Gruyaert
Vlaanderens sensueelste mediamadammen Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder tonen zich van hun vurigste kant in de nieuwe rubriek 'Dans mondial' van 'Vlaanderen vakantieland'. Daarin gaat het duo op zoek naar de ziel van de mooiste en populairste dansen ter wereld. Ze trekken zes weken lang al dansend de wereld rond.

Het reismagazine stuurt de innemende Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder de wereld rond om zich te wagen aan enkele van de meest tot de verbeelding sprekende dansen ooit.
Buikdansen

Evy en Lien brengen geen danscursus, maar maken een onvergetelijke en wervelende dansreis rond de wereld. De dansen die ze uitproberen, vormen de aanleiding voor het verder ontdekken van de cultuur van een stad of land. Nergens ter wereld zit dans immers zo erg ingebakken in de cultuur als in de zes danslocaties die ze bezoeken.

In Andalusië laat Evy Gruyaert zich verleiden tot de flamenco en in Buenos Aires geeft ze zich over aan de tango. Caïro weet met zijn intrigerende buikdansen dan weer beweging te krijgen in haar buik. Lien Van de Kelder zoekt eerst Oostenrijk op om het mysterie achter de aanstekelijke Weense wals te ontsluieren. In Brazilië laat ze zich meevoeren door de samba en door capoeira en in Havana beweegt ze zich voort op het ritme van de salsa.

Dans mondial, vanaf 25 oktober 2008 in Vlaanderen vakantieland op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten