vrijdag 5 september 2014

Lien van de Kelder @ Humo's Pop Poll de Luxe

Lien van de Kelder @ Humo's Pop Poll de Luxe, samen met cabaretier Wim van Helsen.
http://rapidshare.com/files/134391576/lien_van_de_kelder-4-3-2008_humo_pop_poll_naakt-divx.aviOmdat 100.000 lezers een petitie ondertekenden, gaat de Leuvense Lien van de Kelder – beter bekend als Sofie Bastiaens uit de ‘Eén’-serie Thuis – naakt tijdens Humo’s Pop Poll. Op maandag 3 maart gaat de beeldschone studente rechten en de lieveling van alle mannen in Vlaanderen, voor een vol Sportpaleis uit de kleren!

“Er is de voorbije jaren genoeg op originele wijze om de pot gedraaid, het moest er ooit eens van komen. En …..het is niet alsof ik daar tien minuten lang in mijne pure op dat podium blijf rondhuppelen of nog snel even een volksdans ten beste geef hé. Mijn plan is: badjas uit, even zwaaien naar het publiek, snel even 360 graden op mijn as draaien en …. Wegwezen, terug achter de coulissen”, aldus Lien die in de nieuwe reeks “Zone Stad” een hoofdrol zal vertolken.

Lien Van De Kelder debuteerde gisteren als 'sidekick' van Guy Mortier tijdens Humo's Pop Poll De Luxe. Ze zag er minstens even mooi uit als Roos Van Acker, die de klus jarenlang klaarde.
In het begin zei Guy Mortier tot het publiek 'Hou u nog even bezig, ik moet iets doen'. Waarop hij Van De Kelder vier kussen gaf. Een paar duizend mannen slaakten een zucht. En toen moest Van De Kelder nog uit de kleren gaan... .

De Thuis-actrice had het meeste stemmen gehaald als persoon die Humo-lezers het liefst uit de kleren naakt zouden zien gaan. Ze had eerder toegezegd dat ook te doen, op voorwaarde dat 100.000 lezers daartoe een petitie zouden ondertekenen. Dat gebeurde ook, maar leverde niet meteen het verhoopte resultaat op: het Sportpaleis kreeg enkel een al bij al zedig filmpje te zien. Daarin liet Van De Kelder een badjas vallen voor Wim Helsen, maar het publiek kreeg de actrice niet bloot in volle glorie te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten