dinsdag 14 januari 2014

Lien Van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde in weer een nieuwe spannende aflevering van 'Zone Stad': tussen kunst en coke


Lien Van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde in weer een nieuwe spannende aflevering van 'Zone Stad': tussen kunst en coke

Op maandag 30 april snuift inspecteur Tom Segers (Guy Van Sande) naast een streepje coke, eens een streepje cultuur op.
 
Samen met Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) duikt hij de kunstwereld in, wanneer het lijk van een nachtwaker van het Rubenshuis in de Antwerpse ruien wordt teruggevonden.
 
Niemand weet wat Dirk Sabbe er te zoeken had.
 
Had de man een inbreker betrapt?
 
Of had hij een geheime agenda?
 
Kan Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) het raadsel ontrafelen?

Wanneer Pierre Van Lancker -de directeur van het museum, gespeeld door Ron Cornet- ontdekt dat 2 kostbare schilderijen uit het kelderdepot zijn verdwenen, denken Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) dat de stukken gestolen werden in opdracht van een kunstverzamelaar.
 
Ze denken dat de tweede nachtwaker Peter Van Mechelen (gastacteur Michaël De Cock) iets met de zaak te maken heeft en laten hun collega Jimmy (George Arrendell) undercover gaan in het Rubenshuis om meer te weten te komen.

Als Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) het schilderij Liggend naakt van Modigliani ontdekt, zet dit haar op een nieuw spoor.
 
Groot is Tom’s verbazing wanneer hij een smsje krijgt van Inez (Sandrine André) om ’s avonds samen iets te gaan drinken.
 
Zijn droomvrouw dumpte hem zonder boe of ba voor Lucas (Werner De Smedt), en Tom hoopt dan ook dat hij de advocate weer van zijn rivaal kan afsnoepen.

Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) echter, vertrouwt de vrouw voor geen haar en besluit Inez door te lichten.

Met succes, want de inspecteur doet een schokkende ontdekking...

'Zone Stad' et Lien Van de Kelder, iedere maandag om 21.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten