vrijdag 6 december 2013

Lien Van de Kelder daagt je uit om te lezen

Vlaamse actrice Lien Van de Kelder daagt je uit om te lezen.
Lien Van de Kelder, Bert Verbeke (Bram uit Thuis) en MNM-dj Tom De Cock dagen jongeren in een YouTubefilmpje uit om in zes maanden tijd drie boeken te lezen. Wie de weddenschap tussen 6 oktober 2011 en 6 april 2012 tot een goed einde brengt, maakt kans op een bezoek van een van deze drie bekende lezers en BV's in de klas.
De actie wordt gecoördineerd door Stichting lezen en is gericht op vijftienplussers uit het technisch- en beroepsonderwijs. Lien Van de Kelder en Tom zijn allebei liefhebbers van het boek, maar Bert Verbeke leest zelf nauwelijks. 'Misschien is voor de jongeren die meedoen leuk om te zien dat het voor mij ook een opgave is.'
Actrice Lien Van de Kelder werd bekend toen ze Sofie Bastiaens in Thuis speelde.
 
Nu lost Lien Van de Kelder al enkele seizoenen misdaden op als sexy politieagente Fien Bosvoorde in Zone Stad. In haar drukke agenda -- ze holt van de set naar de cursussen rechten en terug -- blijft er weinig tijd over voor lezen.
 
Maar op vakantie gaan bij Lien Van de Kelder de boeken als eerste in de bagage. Dit jaar zitten daar ook drie boeken voor De Weddenschap bij. Doe je ook mee? Surf naar www.deweddenschap.be en win vette prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten