donderdag 6 februari 2014

Lien Van De Kelder als Fien Bosvoorde in nieuwe 'Zone Stad' met gastrol voor Marc Van Eeghem


Lien Van De Kelder als Fien Bosvoorde in nieuwe 'Zone Stad' met gastrol voor Marc Van Eeghem 

Gemiddeld 769.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 38,2% (VVA 18-54; live+3), waren in de vierde aflevering van 'Zone Stad' getuige van de kus van Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) deelden.

Op maandag 26 maart komt Lucas (Werner De Smedt) in 'Zone Stad' onder vuur te liggen wanneer Dani (Katrien Vandendries) ontdekt dat hij Jimmy (George Arrendell) gevraagd heeft om Tom (Guy Van Sande) te bespioneren.

Bovendien draait alles vierkant op het politiebureau, sinds Lucas aan het hoofd van het team staat. Dani besluit om tijdelijk haar vroegere kantoor in te palmen om de boel in het oog te houden, terwijl Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) trouw doorwerkt aan weer een nieuwe zaak.

En Lucas... die moet tussen zijn mensen werken in een poging de banden aan te halen.

De kus die Tom en Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) deelden tijdens een avonddrink, verliest zijn kracht. Tom is immers smoorverliefd op advocate Inez (bijrol gespeeld door Sandrine André) en krijgt de vrouw maar niet uit zijn hoofd.

Wat hij echter niet weet, is dat zijn droomvrouw er een dubbele agenda op na houdt. Ook de moord op zijn vader laat hem niet los, nu Tom weet dat hij als 5-jarige jongen de trekker overhaalde.

Op maandag 26 maart lijkt Tom echter dicht bij de ware aard van de gebeurtenissen te komen, mede door Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder). Maar niet zonder dat Lucas hem op de hielen zit...

Aflevering 5: Gouden handschoen
Voetbaltrainer Franky De Maeyer wordt afgerost in de kleedkamer. De man overleeft de aanval maar ligt wel in coma. Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) staat er alleen voor wanneer ze wordt opgeroepen, want Tom brengt zijn tijd liever met zijn lief Inez door.

Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) ontdekt dat Franky zich bedreigd moet hebben gevoeld, want een tijd terug heeft hij een vergunning aangevraagd voor een pistool. Maar wie heeft het op hem gemunt en waarom?

Lucas confronteert Tom met het privé-onderzoek dat hij voert. Mike is alweer met louche zaken bezig en vreest dat het een kwestie van tijd is voor zijn collega's dit zullen ontdekken.


Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) en Tom brengen een gezellige avond door in een nachtclub annex striptent.
 
Als Tom de stripper, half naakt en slechts gekleed in een sexy leren bikini, nat wil spuiten met een waterpistool, krijgt hij een visioen over de moord op zijn vader.

Gastrollen naast Fien Bosvoorde (Lien Van De Kelder) in deze vijfde aflevering van ‘Zone Stad’ zijn weggelegd voor Marc Van Eeghem  (die de malafide wedstrijdvervalser Werner speelt), Dirk Lavrysen neemt de rol van trainer Franky voor zijn rekening en Anke Helsen, die de huisbazin speelt van Franky.

'Zone Stad' met Lien Van De Kelder, iedere maandag om 21.50 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten