vrijdag 21 februari 2014

Lien Van de Kelder op de kermis in nieuwe spannende aflevering van 'Zone Stad'


Lien Van de Kelder op de kermis in nieuwe spannende aflevering van 'Zone Stad'

'Zeg mij dat dieje Segers moet omgelegd worden en ik doe het. Dimitri Alva was mijn beste maat.'
 
Gemiddeld 763.128 Lien Van de Kelder en 'Zone Stad'-fans (live +3) -goed voor een marktaandeel van 34,6% (VVA 18-54)- zagen hoe Seppe Calpaerts (Jeroen Perceval) Inez (Sandrine André) ervan probeerde te overtuigen dat Tom Segers (Guy Van Sande) zo snel mogelijk moet worden uitgeschakeld.

Ook in Nederland maakt Lien Van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde inmiddels furore, steevast worden de afleveringen van Flikken Antwerpen, zoals Zone Stad in Holland is omgedoopt, bekeken door tussen de 1,2 en 1,3 miljoen kijkers, voorwaar een groot succes.  
 
In Zone Stad willen de twee de dood van hun beste vriend en broer al maandenlang wreken.
 
Wat ze niet weten is dat commissaris Lucas (Werner De Smedt), de liefdesrivaal van Tom, het gesprek tussen zijn vriendin en  de crimineel heeft gehoord.
 
En wat Lucas op zijn beurt niet weet, is dat Inez het achter zijn rug om weer aan het aanleggen is met Tom.

Spanning, actie, bloedstollende verhaallijnen en fascinerende intriges op de werkvloer én daarbuiten.
 
Al 10 weken lang werkt 'Zone Stad' toe naar een knaller van een seizoensfinale en op maandag 7 mei doet de politiereeks daar nog een schepje bovenop wanneer Lucas ontdekt dat Inez terug een relatie is begonnen met Tom.
 
Deze laatste weet ondertussen van zijn partner Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) dat Inez de zus en dochter is van de 2 monsters uit zijn verleden, en confronteert zijn grote liefde met haar echte identiteit, met alle gevolgen van dien...
 
Ook Mike (Peter Van Asbroeck) krijgt schokkend nieuws te verwerken.

Maar ondertussen moet het politiewerk van Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) gewoon verder gaan wanneer een 52-jarige foorkramer wordt vermoord met een luchtdrukpistool.
 
Al snel blijkt dat zowel zijn zoon Dylan (gastacteur Bert Verbeke), als zijn ex-vrouw Martine (gastactrice van Els Dottermans) hun redenen hadden om met Ludo af te rekenen...

Ook Manou Kersting en Fred Van Kuijk zien we aan het werk als gastacteurs op de Sinksenfoor, die de inspecteurs misschien wel eens op het juiste spoor zouden kunnen zetten in de zoektocht naar de moordenaar.

'Zone Stad' met Lien Van de Kelder, iedere maandag om 21.50 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten