zaterdag 1 maart 2014

Lien Van de Kelder in 'De mosterd van Abraham' met Gene Bervoets

Levensgenieter Gene Bervoets gaat vanaf maandag 10 maart, samen met een bekende Vlaming, voor VIJFtv op zoek naar de oorspong van zijn of haar favoriete gerecht. 1 van de gasten is Lien Van De Kelder. En dat levert heel wat zinnenprikkelende ingrediënten voor het gloednieuwe VIJFtv-programma De Mosterd van Abraham.

De opnames voor 'De mosterd van Abraham' met Lien Van De Kelder vonden plaats inhet Spaanse Sevilla. Een boeiende reiservaring vol verrassende ontmoetingen en warme gesprekken over de fijne dingen in het leven.

Gekruid met een ontdekkingstocht vol prachtige plekjes en heerlijke kook- en proefmomenten. Als finishing touch zorgt de ontwapenende joie de vivre van Gene Bervoets en de bezieling van een Lien Van De Kelder voor een zoektocht naar de roots van een wereldgerecht.

Tijdens dit vlotte on the road verhaal doen Gene en Lien Van De Kelder hun geneugten uit de doeken en krijgen we een culinaire reis door een wereld van kleuren, geuren en smaken voorgeschoteld. Gene op zijn best, in de wondere wereld van de reizende levensgenieter.

Aflevering 7: Lien Van de Kelder in Sevilla op zoek naar de roots van de tapas.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten