vrijdag 2 mei 2014

De fijne naakte vleeswaren van Maaike Neuville en Lien Van De Kelder


Vlaamse top actrices zouden niet meer uit de kleren durven te gaan, uit schrik dat de beelden op het internet zouden belanden. Deze onzin werd laatst verkondigd. Nonsens blijkt nu, na Lien Van De Kelder(volledig naakt in Zone Stad) ging nu de Vlaamse theater- en filmactrice Maaike Neuville (25) volledig naakt in een heftige vrijscène.

Als slagershulpje Anke Reyniers ging ze donderdag in de tragikomische televisieserie “Van Vlees en Bloed” op Eén, met klasse dus volledig naakt!
Maaike Neuville maakt daar geen enkel punt van, dat haar blote tetten op TV komen.

De succesreeks ‘Van Vlees en Bloed’ heeft haar naam niet gestolen. Eerder al ging actrice Alice Reys - mevrouw Tom Van Dyck- halfnaakt aan een tak hangen tijdens een heuse vrijpartij met slager André Vangenechten, gespeeld door Lucas Van den Eynde.

Die scène kan u intussen herbekijken op filmpjessite YouTube onder de naam Den bospoeper & een toereke gaan doen met de Joepie, en heeft al meer dan 65.200 kijkers gelokt. Ook het beruchte fragment waarin nonkel Luc (Tom Van Dyck) bruusk in Reys’ borsten knijpt omdat hij haar herkent als ‘de boshoer’, staat op YouTube gepost.

Afgelopen donderdag was het Maaike Neuville (onder andere ‘De Indringer’, ‘Katarakt’) die ‘vlees’ liet zien, en dus volledig naakt ging. Zij speelt Anke Reyniers die werkt in Andrés slagerij, en iets heeft met zoon Rudy (Tom Dewispelaere).

De seksscène tussen Neuville en Dewispelaere mag verrassend heten, aangezien er geruchten waren dat Vlaamse actrices de jongste tijd minder happig leken te zijn op naaktscènes, omdat die steevast uitgroeien tot internethypes. Denk maar aan Lien Van de Kelder in ‘Zone Stad’ of Lotte Pinoy die naakt poseerde in ‘Sara’. Beide dames haalden naakt meer dan 80.000 hits. Maaikes naaktscène was gisteren ook al meer dan 23.400 keer bekeken op de diverse websites.

Nu blijk dus dat hier niks van waar is, en we dus nog meer naakt scenes van Vlaamse top actrisches als Lien Van De Kelder, Maaike Neuville Maaike Cafmeyer, Sofie Van Moll, Anneleen Liégeois, Hilde De Baerdemaeker en Kadèr Gürbüz kunnen verwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten